Mikonruoka etusivu

.

Tervetulloo Mikon kyökkiin!

 

Näille sivuloille tipahtelloo valamistusohjjeita ja tarinoeta sekä mietteitä ruuvan ja leivonnaesten valamistuksesta. Suattaapa tänne joutuva hölöpötustä muustahhii vähä aehetta liippoovasta. Reseptit ja ohjjeet on kerättynä ympärj mualimmoo, osa muunneltu ja jotkut jopa ihan omasta piästä keksittyjä.

Sivustolta löyvät ajan myötä ohjjeita ja vinkkilöitä ruuvanlaettoon; alakupaloja, sallaatteja, keittoja, pikkulämpimiä, piirakoeta, piäruokia lähinnä kasviksista, lihasta ja roilerista.Kalaruokia tuskin tulet tiältä löytämmään aenakkaa monttoo, kaver kun on allerkinen kalalle. On lisukkeita ja soosseja, jäläkiruokia. Sitten tulloo myös leivontaohjjeita; sämpylöetä, leivän tynkkee, piirraeta ja pastteijoeta, kaakkuja, torttuja, leivokisia, pikkuleipiä ynnä muuta hyvvee.

Päevitän sivustoo pikkuhiljjoo siännöllisen epäsiännöllisesti ja lissäelen juttuloeta ja ruokaohjjeita sitämukkoo kun suan aekaseks.

Kyökin nurkka

Kyökin nurkka

Kokkaelen ylleesä meleko monipuolisesti ja monenlaesista ruaka-aenneista. Turhia en hienostele, mutta ei ne kaekki ruuvat ja leivonnaeset ou aena ihan arkista perushuttuvakkaa.

Vuosien mittaan on tullu matkusteltuva paljo Reikassa ja kotona laetannii aeka ussein reikkalaista sapuskkoo.  Se on tuo reikkalainen ruoka yllättävän hyvin suomalaisseen suuhun sopivvoo, vähä erilaesta mutta ei liiaksi.  Yrttilöistä timjamia, orekaanoo ja minttuva tulloo omassahi kyökissä käytettyvä meleko paljo.
Tuostapa johttuu että välimerellisä ohjjeita tulloo varmmaannii laetettuva tänne sivustollehhii roppa kaupalla.

Ruoka-aenelitanian alapuolle yritän laettoo valamistusohjjeet sen verran selekkeesti, että niitä seurroomalla pitäs kysseisen evvään valamistus onnistuva. Mikäli et onnistunu ni laetappa minulle viestiä missä tökkäs. Muuteennii voet kommentoeja juttuja ja ohjjeita, laettoo ruusuja ja risuja sekä aeheeseen ja sen vierreen liittyvvää viestiä joko kommenttilinkin kautta, sivuston lopussa olevan Palaute ja vinkit -sivun lanketin täyttämällä tahi sähköpostilla: mikonruoka (at) gmail.com.

Sivusova suap linkittöö ja laettoo jakkoon muihennii äemisteltäväks.

Korvvausta vastaan voen ottoo tänne maenoksiahhii.

Ruokakurssia vetämässä 2014. Kuva: Anne Salo

Ruokakurssia vetämässä 2014. Kuva: Anne Salo

 

 

 

.

Speak Your Mind